top of page
Nyhet, K2 Vitamin

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Melder positiv effekt på hverdagshelsen

Når vi er unge fungerer kroppen som den skal uten at vi behøver å ofre den en tanke. Leddene er smidige og myke, musklene er sterke og utholdende, hjerte og blodårene er sunne, benbygningen er solid og alle gjøremål går som regel enkelt og fort.

Mange opplever dessverre at med alderen så kommer også plagen krypende. Noen er flinke og tar tak i dette, de legger om kostholdet og er nøye med hva de spiser. Noen begynner å trene regelmessig for å lindre og forebygge plagene de opplever, og andre begynner med kosttilskudd.

98 % prosent av de spurte som hadde brukt dette K2 vitamin over tid var meget fornøyde med effekten det hadde på helsen deres. De forteller om positiv effekt på ledd og muskler, benbygning, hjerte og blodårene.

Mange forteller ogå at de bruker K2 Vitamin for å forebygge ting som kan skje med skjelettet og hjertet i alderdommen. De ønsker å sikre seg gode år sammen med nære og kjære – med mulighet for å gjøre det de liker. Enten det er å reise, gå turer i fjellet, spille golf, strikke eller noe helt annet.

29 % bruker K2 vitamin for å lindre plager

Når en starter med K2 Vitamin, er det ikke alle som merker bedringen umiddelbart. Grunnen til dette er at vi har hele 100 000 kilometer med blodårer i kroppen vår, hele 2,5 ganger rundt vår egen jordklode. Hver eneste dag blir gamle benceller byttet ut med nye friske celler. Hos en voksen person tar det 8 – 12 år å «bygge» et nytt skjelett. Da er det klart at det for enkelte kan ta litt tid før den merkbare effekten kommer. Tålmodighet er en dyd!

Vår K2 vitamin med vitamin B1 og D3 er utviklet for å spille en positiv rolle for kroppens funksjoner i det lange løp. Noe mange av våre kunder også fått med seg.

Hele 71 % forteller at de hovedsakelig bruker produktet forebyggende. Blant de vi spurte forteller faktisk 29% at de bruker produktet mot en spesifikk plage, noen forteller om alvorlige helseutfordringer hvor de bruker K2 som sin løsning. Like spennende var det at faktisk 50% av de som ikke har noen nevneverdige plager også kjenner en positiv effekt av å bruke K2 vitamin.

Hver tredje kunde har fått ektefellen med

Mange av våre fornøyde kunder har dessuten gjort konkrete målinger som bygger under effekten de selv føler. Dette gjør at cirka hver tredje kunde har fått partneren eller ektefellen sin til å starte på K2 Vitamin også.

Vi har mange kunder som ønsker å fortelle sin historie, les noen av deres erfaringer her.

Bestill multivitaminet K2 vitamin du også

Vi er veldig glade for å tilby et produkt som kundene er så fornøyde med, og føler seg trygge på at vil hjelpe dem å gjøre en positiv forandring i livet sitt.

Vi har klokketro på at enda flere kunne ha godt av å teste ut K2 vitamin.

Prøv vårt velkomsttilbud! Ingen binding.

Det norske kosttilskuddet K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1, som alle har dokumenterte helsemessige egenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge.

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page