top of page
Kostholdsråd

Det er stor kvalitetsforskjell mellom ulike kosttilskudd på det Norske markedet

Den vanlige måten å produsere vitamin K2 er ved fermentering, (gjæring) av soyabønner eller kikerter. Det er stor variasjon i kvaliteten på de produktene som selges på det norske markedet i dag. Vitamin K2 som er produsert ved fermentering inneholder vanligvis mellom 80 – 90 % rent vitamin K2.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

MENAQ7

Det norske biotech selskapet NattoPharma som har sitt hovedkontor på Lysaker i Oslo har utviklet en unik patentert produksjonsprosess hvor vitamin K2 produseres naturidentisk og resultatet er et vitamin K2 som er 98 % rent.

NattoPharma sitt vitamin K2 – MenaQ7 er på grunn av den høye kvaliteten blitt en bestselger i det amerikanske marked. De har i dag en markedsandel på over 70 % i USA og den foresetter å vokse.

Det er ikke bare i USA at NattoPharma gjør suksess med sitt K2-vitamin-produkt, deres produkt selges i dag i over 40 land i Europa og Asia.

Koster 5 ganger mer en gull

En kapsel med vitamin K2 infinity inneholder 200 µg, (200 mikrogram) MenaQ7 fra NattoPharma. Dette er den sterkeste mengden vitamin K2 som er tillatt å selge i Norge i dag. Prisen på MenaQ7 ligger på ca. Kr 2500,- pr gram råvare. Sammenligner vi dette med prisen på gull så koster 1 gram rent gull, ( 24 karat ) i Norge kr 480,-. MenaQ7 koster 5 ganger mer en gull, men det hindrer ikke de kundene som er opptatt av kvalitet fra å velge MenaQ7 som sitt favoritt vitamintilskudd.

Supervitaminet

Velger du K2 vitamin infinity er du sikret et produkt som inneholder den unike MenqQ7 K2-vitamin fra biotech selskapet NattoPharma. Gjør som millioner av amerikanere, og gjør dette vitamintilskuddet til din favoritt.

Velger du K2 vitamin infinity er du sikret et produkt som inneholder den unike MenqQ7 K2-vitamin fra biotech selskapet NattoPharma. Gjør som millioner av amerikanere, og gjør dette vitamintilskuddet til din favoritt.

    K2 vitamin infinity med MenaQ7:

    Vitamin K2 bidrar til å oppretholde normal benbygning, skjelett
    Vitamin d3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
    Vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon
    Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page